boks

Emil Markić u Mostaru obranio WBO naslov europskog prvaka

Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
27.05.2019.
u 07:29
Markić je pred domaćom publikom u Mostaru jednoglasnom odlukom sudaca obranio WBO naslov protiv trenutnog prvaka Češke Tomaša Adameka.
Pogledaj originalni članak

Bosanskohercegovački boksač, koji nastupa pod hrvatskom zastavom, iz Mostara Emil Markić obranio je pojas prvaka Europe u poluteškoj kategoriji po WBO verziji u sportskoj dvorani na Bijelom brijegu.

Markić je pred domaćom publikom u Mostaru jednoglasnom odlukom sudaca obranio WBO naslov protiv trenutnog prvaka Češke Tomaša Adameka, piše pogled.ba.

Borba je od samoga početka bila dosta izjednačena i iscrpljujuća, a na kraju je nakon 10 punih rundi odluka pala na trojicu sudaca koji su jednoglasno odlučili u korist Markića.

Emil Markić nakon meča zahvalio se svima koji su pomogli u organizaciji ovoga boksačkog spektakla te naglasio kako mu je bila iznimna čast boksati ponovno pred svojim navijačima u Gradu na Neretvi. Istaknuo je kako je i ova borba protiv češkog borca bila jedna od najzahtjevnijih i najtežih u njegovoj profesionalnoj karijeri.

Pored ove borbe za obranu europskog WBO pojasa, publika je večeras imala priliku i gledati borbu u olimpijskom boksu te pet borbi u profi boksu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.