objasnila na Facebooku

Ema Bukovica podnijela neopozivu ostavku na funkciju članice UO Sarajeva

Foto: Sportsport
Ema Bukovica podnijela neopozivu ostavku na funkciju članice UO Sarajeva
13.01.2020.
u 14:31
Pogledaj originalni članak

Ema Bukovica podnijela je neopozivu ostavku na funkciju članice Upravnog odbora FK Sarajeva. Svoju odluku obrazložila je i na Facebook profilu. 

- Nakon gotovo dvije godine obnašanja funkcije članice Upravnog odbora FK Sarajevo, danas sam podnijela ostavku isključivo usred prevelikog opterećenja privatnim i poslovnim obvezama. Zahvaljujem svim kolegama iz kluba na korektnom poslovnom odnosu, a posebno mojim kolegama iz UO (Senad Jahić i Senad Bilić), te gospodinu Namu na ukazanom povjerenju za poslove koje sam obavljala za klub. Nažalost, nisam u mogućnosti nastaviti raditi istim intenzitetom kao u dosadašnjem razdoblju, pa smatram da je časno da svoje mjesto ustupim nekome tko će, barem jednako kao i ja, raditi za najbolji klub u Bosni i Hercegovini, napisala je Bukovica, prenosi Avaz. 

- Hvala i navijačima koji su znali biti i tiha i glasna podrška, ovisno o okolnostima, ali i na kritikama iz kojih sam ponekad uzimala i korisnih savjeta. Posebno se ponosim povjesnim rezultatima kluba iz sezone 2018./2019. te svim drugim postignutim pomacima u administrativnom i sportskom segmentu u posljednje dvije godine. U proteklom razdoblju rukovodstvo kluba je radilo na uspostavi temelja za kvalitetan nastavak sezone i uvjerena sam da su sve odluke UO preduvjet samo za najbolje ishode.

Zauvijek ću ponosno bodriti rad i natjecanja FK Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate - napisala je Bukovica, koja je članica Upravnog odbora FK Sarajevo bila od travnja 2018. godine, kada ju je imenovala Skupština kluba.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.