objasnila na Facebooku

Ema Bukovica podnijela neopozivu ostavku na funkciju članice UO Sarajeva

Sportsport
13.01.2020.
u 14:31

Ema Bukovica podnijela je neopozivu ostavku na funkciju članice Upravnog odbora FK Sarajeva. Svoju odluku obrazložila je i na Facebook profilu. 

- Nakon gotovo dvije godine obnašanja funkcije članice Upravnog odbora FK Sarajevo, danas sam podnijela ostavku isključivo usred prevelikog opterećenja privatnim i poslovnim obvezama. Zahvaljujem svim kolegama iz kluba na korektnom poslovnom odnosu, a posebno mojim kolegama iz UO (Senad Jahić i Senad Bilić), te gospodinu Namu na ukazanom povjerenju za poslove koje sam obavljala za klub. Nažalost, nisam u mogućnosti nastaviti raditi istim intenzitetom kao u dosadašnjem razdoblju, pa smatram da je časno da svoje mjesto ustupim nekome tko će, barem jednako kao i ja, raditi za najbolji klub u Bosni i Hercegovini, napisala je Bukovica, prenosi Avaz. 

- Hvala i navijačima koji su znali biti i tiha i glasna podrška, ovisno o okolnostima, ali i na kritikama iz kojih sam ponekad uzimala i korisnih savjeta. Posebno se ponosim povjesnim rezultatima kluba iz sezone 2018./2019. te svim drugim postignutim pomacima u administrativnom i sportskom segmentu u posljednje dvije godine. U proteklom razdoblju rukovodstvo kluba je radilo na uspostavi temelja za kvalitetan nastavak sezone i uvjerena sam da su sve odluke UO preduvjet samo za najbolje ishode.

Zauvijek ću ponosno bodriti rad i natjecanja FK Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate - napisala je Bukovica, koja je članica Upravnog odbora FK Sarajevo bila od travnja 2018. godine, kada ju je imenovala Skupština kluba.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije