Izbornik

Dalić: Izgubili smo važnog igrača za Ligu nacija, pokušao sam odgovoriti Livaju...

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Dalić: Izgubili smo važnog igrača za Ligu nacija, pokušao sam odgovoriti Livaju...
07.06.2023.
u 21:40
Pogledaj originalni članak

Zlatko Dalić se uoči treninga Hrvatske na Rujevici osvrnuo na odluku Marka Livaje da napusti reprezentaciju.

"Žao mi je što je došlo do ovoga, do ove situacije. Izgubili smo važnog igrača za Ligu nacija, to mi je baš jako žao. Nažalost, jedan izolirani incident koji je trajao minutu, maksimalno dvije minute, je do toga svega doveo. Mi smo preko glasnogovornika osudili svako vrijeđanje igrača hrvatske reprezentacije", rekao je Dalić pa dodao:

"To sam puno puta rekao i ja, to mi nismo zavrijedili i to je za svaku osudu. Razgovarao sam s njim, pogodilo ga je i u potpunosti ga razumijem. Pokušao sam ga odgovoriti od odluke da napusti reprezentaciju, ali nisam uspio. Podržao sam ga u njegovoj odluci, kao što sam i ranije podržavao igrače u njihovim prijašnjim odlukama."

"Ovo sve što se događa nakon toga je jedna velika igra. Opet se pokušava stvari vratiti na početak, kao što je bilo prije 6-7 godina. Ja se u to neću uvući kao izbornik, a neće niti igrači reprezentacije. Za nas je ta priča gotova. A vi znate moj stav, da je Hrvatska iznad svega i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti", zaključio je.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.