THE ATHLETIC piše

Bomba iz Madrida! Real je Luki Modriću dao ponudu koja se ne odbija: 'O tome mnogi samo sanjaju'

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
Bomba iz Madrida! Real je Luki Modriću dao ponudu koja se ne odbija: 'O tome mnogi samo sanjaju'
20.02.2024.
u 18:41
Ugovor s Realom istječe mu na kraju tekuće sezone, a uskoro bi trebalo biti poznato za što će se opredijeliti.
Pogledaj originalni članak

Poznati portal The Athletic piše kako je trener madridskog Reala, Carlo Ancelotti, ponudio trenerski posao hrvatskom kapetanu Luki Modriću u kraljevskom klubu. Legendarni Talijan želi angažirati Modrića u stručnom stožeru španjolskog velikana, pod uvjetom da se odluči ovog ljeta završiti karijeru. 

Athletic dodaje kako se Modrić prvo zahvalio na toj ponudi o kojoj mnogi tek samo sanjaju, ali da još nije donio konačnu odluku. Isti izvor piše kako je u protekla dva mjeseca dobro razmislio o toj ponudi i još postoji mogućnost za promjenu odluke. 

Jedina prepreka toj mogućnosti jest njegova odluka da nastavi profesionalno igrati i sljedeće sezone, a mediji su pisali kako ga traže Inter Miami i bogati saudijski prvoligaši. 

- Modrić je odigrao jako dobro. Bio je to onakav Modrić kakav je uvijek. Pokušavao je pridonijeti na razne načine. Kada je lopta bila kod njega, imao je ideju što s njom, nastojao je proigravati saigrače pozicioniravši se dobro na terenu - rekao je Ancelotti o Modriću za prošli dvoboj s Rayo Vallecanom.

 

 

Modriću ugovor s Realom istječe ove sezone na ljeto, uskoro bi trebalo biti poznato za što će se hrvatska legenda opredjeliti. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.