THE ATHLETIC piše

Bomba iz Madrida! Real je Luki Modriću dao ponudu koja se ne odbija: 'O tome mnogi samo sanjaju'

Luka Modrić i Carlo Ancelotti
JUAN MEDINA/REUTERS
20.02.2024.
u 18:41

Ugovor s Realom istječe mu na kraju tekuće sezone, a uskoro bi trebalo biti poznato za što će se opredijeliti.

Poznati portal The Athletic piše kako je trener madridskog Reala, Carlo Ancelotti, ponudio trenerski posao hrvatskom kapetanu Luki Modriću u kraljevskom klubu. Legendarni Talijan želi angažirati Modrića u stručnom stožeru španjolskog velikana, pod uvjetom da se odluči ovog ljeta završiti karijeru. 

Athletic dodaje kako se Modrić prvo zahvalio na toj ponudi o kojoj mnogi tek samo sanjaju, ali da još nije donio konačnu odluku. Isti izvor piše kako je u protekla dva mjeseca dobro razmislio o toj ponudi i još postoji mogućnost za promjenu odluke. 

Jedina prepreka toj mogućnosti jest njegova odluka da nastavi profesionalno igrati i sljedeće sezone, a mediji su pisali kako ga traže Inter Miami i bogati saudijski prvoligaši. 

- Modrić je odigrao jako dobro. Bio je to onakav Modrić kakav je uvijek. Pokušavao je pridonijeti na razne načine. Kada je lopta bila kod njega, imao je ideju što s njom, nastojao je proigravati saigrače pozicioniravši se dobro na terenu - rekao je Ancelotti o Modriću za prošli dvoboj s Rayo Vallecanom.

 

 

Modriću ugovor s Realom istječe ove sezone na ljeto, uskoro bi trebalo biti poznato za što će se hrvatska legenda opredjeliti. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije