VELIKO SRCE BOKSAČA

Beljo: Ne glasajte za mene, novac donirajte oboljelom Ernešu!

Beljo: Ne glasajte za mene, novac donirajte oboljelom Ernešu!
05.01.2016.
u 17:05
Zamolio bih svoje fanove i sve ljude ako mogu da radije pozovu brojeve 090 291 068 (BH Telecom) i 092 890 818 (HT Eronet) kako bi pozivom donirali 2 KM za mladog, bolesnog sugrađanina Ernesa Džinovića…, napisao je Beljo
Pogledaj originalni članak

Boksački europski prvak po WBO verziji Damir Beljo još jednom je pokazao ljudskost pozvavši svoje navijače da putem telefona ne glasaju za njega u izboru za osobu godine u Bosni i Hercegovini na FACE TV već da umjesto toga pozive usmjere ka humanitarnom broju i tako novac doniraju za oboljelog Ernesa, njegovog sugrađanina iz Mostara.

- Zamolio bih svoje fanove i sve ljude ako mogu da radije pozovu brojeve 090 291 068 (BH Telecom) i 092 890 818 (HT Eronet) kako bi pozivom donirali 2 KM za mladog, bolesnog sugrađanina Ernesa Džinovića koji boluje od raka gušterače i trenutno je u Beču na kemoterapijama…, napisao je Beljo na svojoj službenoj Facebook stranici, prenosi Avaz. 

- Mene ne zanima to priznanje osobe godine, bio bih sretniji kad bi pozive koje ste mislili uputiti za mene uputili za njega i uključili ga u svoje molitve! Hvala vam i Bog vas blagoslovio, napisao je Beljo. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.