NIJE UOBIČAJENO

Zbog ove geste jedni Meghan hvale, a drugi se malo rugaju

Foto: Reuters/Pixsell
Zbog ove geste jedni Meghan hvale, a drugi se malo rugaju
27.09.2018.
u 09:21
Naime, vojvotkinja od Sussexa sama je zatvorila vrata automobila kada je iz njega izašla i to je postala glavna tema na internetu i društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Meghan Markle u utorak navečer bila je na otvorenju izložbe “Oceania” u Royal Academy of Arts. Dolazeći na izložbu Meghan je napravila nešto što je običnom puku normalno, ali to nije uobičajeno i za članicu kraljevske obitelji. 

Naime, sama je zatvorila vrata automobila kada je iz njega izašla i to je postala glavna tema na internetu i društvenim mrežama.

Obožavatelji kraljevske obitelji komentirali su kako je vojvotkinja još jednom pokazala koliko je prizemljena i skromna i ne čeka da joj netko otvori ili zatvori vrata za njom. 

Stručnjak za kraljevsku obitelj William Hanson za BBC je rekao da Meghan ovime nije prekršila protokol.

- Istina je da je uobičajeno da državnicima i članovima kraljevske obitelji netko otvori i zatvori za njima vrata automobila, ali to se  obično radi iz sigurnosnih razloga - objasnio je.

Novinarka The Suna na Twitteru je oduševljeno komentirala ovu Meghaninu gesti i napisala: Princeza koja si sama zatvara vrata automobila, svaka čast Meghan!

Dok su neki pohvalno gledali na ovu gestu, dio korisnika društvenih mreža nasmijao se na račun toga. 

- Meghan je sama zatvorila vrata automobila. U što se pretvara ovaj svijet? - zapitao se jedan korisnik Twittera.

- Zato što me inspirirala Meghan Markle, jutros sam zatvorio sam vrata kuće nakon što sam izašao - dodao je drugi korisnik. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.