sin ju fotografirao

Victoria Beckham je uznemirila fanove: Što joj je sa stopalima?

Foto: Privatni album
Victoria Beckham je uznemirila fanove: Što joj je sa stopalima?
24.03.2018.
u 07:30
Tvoja majka je seksi, ali stvarno ima čudna stopala. Ne mogu biti njezina pod tako čudnim kutem, istaknuli su fanovi, a neki su se narugali Brooklynu da je 'mamin sin'
Pogledaj originalni članak

Mama, nedostaješ mi, napisao je Brooklyn Beckham (19) uz fotografiju svoje majke, modne dizajnerice Victorije Beckham (43) na društvenoj mreži. Brooklyn studira fotografiju u New Yorku i daleko je od obitelji koja živi u zapadnom dijelu Londona, a dio fanova je pohvalilo njegovu lijepu gestu prema majci. Ipak, mnogi su zamijetili da Victorija na fotografiji u bazenu gdje ispija piće ima čudna stopala, odnosno drži ih u neobičnom položaju, prenosi 24sata.hr.  

- Tvoja majka je seksi, ali stvarno ima čudna stopala. Ne mogu biti njezina pod tako čudnim kutem - komentirali su fanovi. Ispitivali su kome pripadaju te noge te da su jako zbunjeni. Jedan je obožavatelj napisao da je riješio taj veliki misterij. 

- Stavila je nožne prste kao da pokazuju na nešto tako se njezine noge čine duže. To je neka baletno-manekenska stvar, mislim - zaključio je.

Neke od Brooklynovih obožavateljica pohvalile su njegovu fotografiju i smisao za umjetnost, kao i brigu o majci. 

- Kako divna objava. Lijepo je vidjeti tako nešto - komentirala je jedna obožavateljica. Dodala je kako je baš sladak dok su mu se drugi fanovi rugali da je 'mamin sin' i da odraste te kako je užasno da je tako fotografirao modnu dizajnericu. 

Brooklyn zbog studija rijetko viđa majku, oca, bivšeg nogometaša Davida Beckhama (42) te braću Romea (15) i Cruza (12) i sestru Harper (6). 

Budući fotograf je čak modnoj dizajnerici tetovažu na ramenu lijeve ruke što je Victoriju oduševilo. Stavio je riječ 'Mum' (mama) u veliko srce te su se zajedno fotografirali. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.