PRIJE 24 GODINE

Vatrogasac koji je bio na mjestu nesreće otkrio je posljednje riječi princeze Diane

22.06.2021.
u 18:50
Vatrogasac Xavier Gourmelon s ostalim kolegama vatrogascima najprije je iz automobila izvukao Dianinog partnera Dodija Al Fayeda, a potom je došao do princeze koja je još uvijek bila pri svijesti
Pogledaj originalni članak

Za tjedan dana 60. je rođendan pokojne princeze Diane i tim povodom njezini sinovi William i Harry u Londonu će tom prigodom otkriti njezin spomenik. Daily Mail ovaj tjedan donosi brojne priče o princezi koja je tragično preminula prije 24 godine u prometnoj nesreći u Parizu. S partnerom Dodijem Al Fayedom pokušala je te večeri izbjeći brojne paparazze koji su ih pratili i dok su ih pokušavali izbjeći doživjeli su prometnu nesreću. 
Ozljede koje je princeza od Welsa zadobila u nesreći bile su teške, a vatrogasac koji je među prvima došao na mjesto nesreće otkrio je za Daily Mail i koje su posljednje riječi bile koje je princeza izgovorila. Vatrogasac Xavier Gourmelon znao je kako se zasigurno radi o teškoj prometnoj nesreći jer kada je došao na mjesto nesreće ondje su već bila dva kola Hitne pomoći. Zajedno s ostalim kolegama vatrogascima najprije je iz automobila izvukao Dianinog partnera Dodija Al Fayeda, a potom je došao do princeze koja je još uvijek bila pri svijesti. 

- O, Bože, što se dogodilo, rekla je na engleskom i tada sam joj pružio ruku i pokušavao sam ju smiriti dok je medicinsko osoblje nije odvelo u kola Hitne. Bio sam uz nju dvije minute - rekao je Xavier za Daily Mail i to je prvi put da istupa u medijima. Rekao je kako je imala dobar puls i bila je pri svijesti te je djelovalo kako njezine ozljede nisu tako ozbiljne. Po dolasku u bolnicu liječnicu su ustanovili kako princeza ima ozbiljno unutarnje krvarenje i oko dva sata iza ponoći doživjela je drugi srčani udar. Liječnici su uložili sve napore da joj spase život, ali nažalost nisu uspjeli.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.