PRIJE 24 GODINE

Vatrogasac koji je bio na mjestu nesreće otkrio je posljednje riječi princeze Diane

22.06.2021.
u 18:50

Vatrogasac Xavier Gourmelon s ostalim kolegama vatrogascima najprije je iz automobila izvukao Dianinog partnera Dodija Al Fayeda, a potom je došao do princeze koja je još uvijek bila pri svijesti

Za tjedan dana 60. je rođendan pokojne princeze Diane i tim povodom njezini sinovi William i Harry u Londonu će tom prigodom otkriti njezin spomenik. Daily Mail ovaj tjedan donosi brojne priče o princezi koja je tragično preminula prije 24 godine u prometnoj nesreći u Parizu. S partnerom Dodijem Al Fayedom pokušala je te večeri izbjeći brojne paparazze koji su ih pratili i dok su ih pokušavali izbjeći doživjeli su prometnu nesreću. 
Ozljede koje je princeza od Welsa zadobila u nesreći bile su teške, a vatrogasac koji je među prvima došao na mjesto nesreće otkrio je za Daily Mail i koje su posljednje riječi bile koje je princeza izgovorila. Vatrogasac Xavier Gourmelon znao je kako se zasigurno radi o teškoj prometnoj nesreći jer kada je došao na mjesto nesreće ondje su već bila dva kola Hitne pomoći. Zajedno s ostalim kolegama vatrogascima najprije je iz automobila izvukao Dianinog partnera Dodija Al Fayeda, a potom je došao do princeze koja je još uvijek bila pri svijesti. 

- O, Bože, što se dogodilo, rekla je na engleskom i tada sam joj pružio ruku i pokušavao sam ju smiriti dok je medicinsko osoblje nije odvelo u kola Hitne. Bio sam uz nju dvije minute - rekao je Xavier za Daily Mail i to je prvi put da istupa u medijima. Rekao je kako je imala dobar puls i bila je pri svijesti te je djelovalo kako njezine ozljede nisu tako ozbiljne. Po dolasku u bolnicu liječnicu su ustanovili kako princeza ima ozbiljno unutarnje krvarenje i oko dva sata iza ponoći doživjela je drugi srčani udar. Liječnici su uložili sve napore da joj spase život, ali nažalost nisu uspjeli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije