uz obitelj i najbliže prijatelje

Udala se Doris Pinčić, tajno vjenčanje s hrvatskim poduzetnikom u Zagrebu

Foto: Bojan Zibar
Udala se Doris Pinčić, tajno vjenčanje s hrvatskim poduzetnikom u Zagrebu
11.11.2022.
u 16:13
Par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu kod matičara, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.
Pogledaj originalni članak

Glumica i TV voditeljica Doris Pinčić (34) izrekla je danas sudbonosno "da" poduzetniku Davoru Guberoviću (46) iz Daruvara. 

Par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu kod matičara, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. 

Doris i Davora spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihovog zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Davor Guberović objavio je u putopisu. 

Nedugo zatim Doris je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. 

Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.

Za komentar smo upitali i Doris, no ona do trenutka pisanja ovog teksta nije odgovorila na naš poziv. 
Podsjetimo, Doris iza sebe ima već jedan brak i to s glazbenikom Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova. Inače, o vezi poznate Zadranke i  samozatajnog Daruvarčanina prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro. 

O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona.  

- Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da,dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi. 

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. 

Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Borisa Rogoznice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.