uz obitelj i najbliže prijatelje

Udala se Doris Pinčić, tajno vjenčanje s hrvatskim poduzetnikom u Zagrebu

Doris Pinčić
Bojan Zibar
11.11.2022.
u 16:13

Par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu kod matičara, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Glumica i TV voditeljica Doris Pinčić (34) izrekla je danas sudbonosno "da" poduzetniku Davoru Guberoviću (46) iz Daruvara. 

Par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu kod matičara, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. 

Doris i Davora spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihovog zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Davor Guberović objavio je u putopisu. 

Nedugo zatim Doris je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. 

Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.

Za komentar smo upitali i Doris, no ona do trenutka pisanja ovog teksta nije odgovorila na naš poziv. 
Podsjetimo, Doris iza sebe ima već jedan brak i to s glazbenikom Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova. Inače, o vezi poznate Zadranke i  samozatajnog Daruvarčanina prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro. 

O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona.  

- Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da,dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi. 

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. 

Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Borisa Rogoznice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije