AUSTRIJA

U jezeru pronađeno raskomadano tijelo, sumnja se da pripada nestaloj TV zvijezdi

U jezeru pronađeno raskomadano tijelo, sumnja se da pripada nestaloj TV zvijezdi
17.04.2018.
u 16:28
Fanni je 2014. sudjelovala u jednom reality showu sličnom Big Brotheru, i od tada se često pojavljivala u raznim TV emisijama. Posljednji put viđena je na jednoj rođendanskoj zabavi u Budimpešti.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su prije nekoliko dana u Nežiderskom jezeru, koej se nalazi na granici Austrije i Mađarske, pronađeni dijelovi ženskog tijela, mađarski mediji pišu kako bi to mogla biti njihova TV zvijezda Fanni (24), koja je nestala u studenom prošle godine. Fanni je 2014. sudjelovala u jednom reality showu sličnom Big Brotheru, i od tada se često pojavljivala u raznim TV emisijama. 

Posljednji put viđena je na jednoj rođendanskoj zabavi u Budimpešti. Na toj je zabavi bio i stanoviti mesar, za kojeg mediji nagađaju da je raskomadao njeno tijelo, bacio ga u jezero i pobjegao u Austriju.

Pod sumnjom je i Fannin bivši dečko, kojeg su snimile kamere kako nosi onesviještenu djevojku u automobil, u kojem su kasnije pronađeni tragovi krvi. Navodno su ga pritiskali dugovi, pa je to i vjerojatni motiv ubojstva - piše ORF.

Obdukcija bi trebala biti obavljena tijekom današnjeg dana, kada će biti poznato pripadaju li zaista pronađeni ostaci mađarskoj TV zvijezdi.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.