GLAM ILI BLAM

Tatjana Dragović i kći Luce pozirale u čizmicama koje su podijelie modne stručnjake

18.10.2020.
u 12:36
Tako je na Instagramu objavila fotografiju s partnerom Vlahom Arbulićem i njihovom kćeri Lucom, a mama i djevojčica nose isti model čizmica, samo u različitoj boji. Za casual look Tatjana je odabrala klasičnu boju konjaka, dok je Luce pozirala u ružičastom modelu australskog brenda Ugg
Pogledaj originalni članak

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki Tatjana Dragović godinama se nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Zgodna Zagrepčanka svoj je modni stil istesala na svjetskim pistama, a iako se više aktivno ne bavi modom, i dalje prati trendove i uvijek odijeva najpoželjnije komade sezone. 

Tako je na Instagramu objavila fotografiju s partnerom Vlahom Arbulićem i njihovom kćeri Lucom, a mama i djevojčica nose isti model čizmica, samo u različitoj boji. Za casual look Tatjana je odabrala klasičnu boju konjaka, dok je Luce pozirala u ružičastom modelu australskog brenda Ugg. 

Riječ je o, kako je manekenka i napisala, jednim od najudobnijih čizmica ikad, no fashionistice već godinama vode bitku oko njih. Naime, dok ih se jedne ne odriču tvrdeći kako nema toplije i udobnije obuće, druge ih smatraju izuzetno neženstvenim komadom koji bi svakako trebalo izbjegavati. 

No, Tatjanu ne zanimaju komentari modnih stručnjaka, ona je za fotografiju dobila brojne lajkove i pozitivne komentare. A većina se slaže kako joj sjajno pristaje baš sve što odjene.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.