GLAM ILI BLAM

Tatjana Dragović i kći Luce pozirale u čizmicama koje su podijelie modne stručnjake

18.10.2020.
u 12:36

Tako je na Instagramu objavila fotografiju s partnerom Vlahom Arbulićem i njihovom kćeri Lucom, a mama i djevojčica nose isti model čizmica, samo u različitoj boji. Za casual look Tatjana je odabrala klasičnu boju konjaka, dok je Luce pozirala u ružičastom modelu australskog brenda Ugg

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki Tatjana Dragović godinama se nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Zgodna Zagrepčanka svoj je modni stil istesala na svjetskim pistama, a iako se više aktivno ne bavi modom, i dalje prati trendove i uvijek odijeva najpoželjnije komade sezone. 

Tako je na Instagramu objavila fotografiju s partnerom Vlahom Arbulićem i njihovom kćeri Lucom, a mama i djevojčica nose isti model čizmica, samo u različitoj boji. Za casual look Tatjana je odabrala klasičnu boju konjaka, dok je Luce pozirala u ružičastom modelu australskog brenda Ugg. 

Riječ je o, kako je manekenka i napisala, jednim od najudobnijih čizmica ikad, no fashionistice već godinama vode bitku oko njih. Naime, dok ih se jedne ne odriču tvrdeći kako nema toplije i udobnije obuće, druge ih smatraju izuzetno neženstvenim komadom koji bi svakako trebalo izbjegavati. 

No, Tatjanu ne zanimaju komentari modnih stručnjaka, ona je za fotografiju dobila brojne lajkove i pozitivne komentare. A većina se slaže kako joj sjajno pristaje baš sve što odjene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?