BOGATA NASLJEDNICA

Tamara Ecclestone drugo dijete je rodila u tajnosti, a sada je prvi put isplivala njezina trudnička fotografija

Foto: Instagram
Tamara Ecclestone drugo dijete je rodila u tajnosti, a sada je prvi put isplivala njezina trudnička fotografija
21.04.2021.
u 21:16
Sedam mjeseci nakon poroda pokazala je fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku i gaćicama, dok se rukama pridržava za poveći trbuščić. Na fotki se ističe njena preplanula koža.
Pogledaj originalni članak

 

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (37) prošle je godine u rujnu rodila djevojčicu u bolnici u Švicarskoj i to potpuno u tajnosti. Nitko nije znao niti da je trudna, a kamoli da je na svijet donijela još jednu djevojčicu, Serenu, sa suprugom Jayjem Rutland. Za vijest su mediji doznali tek tjedan dana nakon rođenja djevojčice, a Tamara je tek danas objavila prvu trudničku fotografiju. Sedam mjeseci nakon poroda pokazala je fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku i gaćicama, dok se rukama pridržava za poveći trbuščić. Na fotki se ističe njena preplanula koža. 

"Prije sedam mjeseci. Upotpunila si nas, Riri", napisala je Tamara.

Foto: Instagram

Naime, Tamara je samo obitelji i bliskim prijateljima otkrila da je trudna, a trudnički trbuh uspješno je sakrila i dok je u lipnju bila na godišnjem odmoru u Hrvatskoj.

- Apsolutno sam presretan što sam opet postao djed. Dala joj je ime Serena i obje su već počele izlaziti zajedno - otkrio je Ecclestone kad se saznalo za rođenje njegove nove unuke. Bernie je tri mjeseca prije rođenja unuke Serene, postao tata malenog Acea.   

- Serena i Ace jako su vršnjaci pa je sigurno da će biti dobri prijatelji i igrati se zajedno kada budu stariji - rekao je sretni tata i djed Bernie. Tamara je tri tjedna nakon rođenja Serene objavila prvu fotografiju svoje druge kćeri, no svoju nije dijelila do danas. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.