BOGATA NASLJEDNICA

Tamara Ecclestone drugo dijete je rodila u tajnosti, a sada je prvi put isplivala njezina trudnička fotografija

Instagram
21.04.2021.
u 21:16

Sedam mjeseci nakon poroda pokazala je fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku i gaćicama, dok se rukama pridržava za poveći trbuščić. Na fotki se ističe njena preplanula koža.

 

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (37) prošle je godine u rujnu rodila djevojčicu u bolnici u Švicarskoj i to potpuno u tajnosti. Nitko nije znao niti da je trudna, a kamoli da je na svijet donijela još jednu djevojčicu, Serenu, sa suprugom Jayjem Rutland. Za vijest su mediji doznali tek tjedan dana nakon rođenja djevojčice, a Tamara je tek danas objavila prvu trudničku fotografiju. Sedam mjeseci nakon poroda pokazala je fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku i gaćicama, dok se rukama pridržava za poveći trbuščić. Na fotki se ističe njena preplanula koža. 

"Prije sedam mjeseci. Upotpunila si nas, Riri", napisala je Tamara.

Foto: Instagram screenshot

Naime, Tamara je samo obitelji i bliskim prijateljima otkrila da je trudna, a trudnički trbuh uspješno je sakrila i dok je u lipnju bila na godišnjem odmoru u Hrvatskoj.

- Apsolutno sam presretan što sam opet postao djed. Dala joj je ime Serena i obje su već počele izlaziti zajedno - otkrio je Ecclestone kad se saznalo za rođenje njegove nove unuke. Bernie je tri mjeseca prije rođenja unuke Serene, postao tata malenog Acea.   

- Serena i Ace jako su vršnjaci pa je sigurno da će biti dobri prijatelji i igrati se zajedno kada budu stariji - rekao je sretni tata i djed Bernie. Tamara je tri tjedna nakon rođenja Serene objavila prvu fotografiju svoje druge kćeri, no svoju nije dijelila do danas. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije