ZNA SE I SPOL

Stiže joj beba u 5. desteljeću! Hrvatska pjevačica uživa u posljednjim danima trudnoće

Foto: Instagram
Stiže joj beba u 5. desteljeću! Hrvatska pjevačica uživa u posljednjim danima trudnoće
14.01.2021.
u 21:56
Nekadašnja Divasica Marija Husar Rimac (45) čeka bebu sa suprugom Vjekoslavom Rimcem (48).
Pogledaj originalni članak

Za pjevačicu Mariju Husar Rimac 2021. godina obilježit će dolazak prinove. Otkrila je to još u listopadu prošle godine, a u posljednjoj objavi na Instagramu s oduševljenjem je pokazala koliko jedva čeka dolazak bebice. Ranije je objavila da će dobiti sina priloživši video na kojem njezin šestogodišnji sin Ivan bira kolica.

- Stigla nam je oprema za bebicu - poručila je pjevačica ispod fotografije, a ranije prošlog mjeseca otkrila je u jednom videu da čeka dječaka. Kada su saznali za trudnoći, par se oduševio.

- Trudnoća je dar od Boga - rekli su medijima. Ona i suprug Vjekoslav u sretnom su braku od lipnja 2009. godine, a sudbonosno "da, uzimam" izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu. Kume su pjevačici bile Nina Badrić i Kristina Renić, a mladoženji je kum bio Neven Jurić. Par je vjenčao fra Anto Radoš, a na ceremoniji je pjevala Marijina sestra Ivana Husar Mlinac. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi, 2016. stigao i m je sin Ivan, a majčinstvo je ispunilo njezin život kako nije mogla ni zamislit.

- Dobili smo jedno malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac … Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bi to nazvala - izjavila je za InMagazin svojedobno. Prije nego što je dobila sina, nije krila da želi postati majka. - Ja sam spremna. Stvarno bih voljela imati djecu, mislim da svaka žena to želi - objasnila je u jednom intervjuu za Večernji list dodavši da bi htjela imati više djece. - To posebno mnogo znači u nekim teškim situacijama, kad su ti sestra ili brat velika podrška. A sigurno je i zabavnije nego kada si jedinac - rekla nam je.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.