FRONTOTEMPORALNA DEMENCIJA

Stanje Brucea Willisa se pogoršava, obitelj objavila novu dijagnozu glumca

Foto: Instagram
Stanje Brucea Willisa se pogoršava, obitelj objavila novu dijagnozu glumca
16.02.2023.
u 21:17
Izjavu na službenoj stranici za frontotemporalnu demenciju supotpisuju njegova djeca, supruga Emma i bivša partnerica Demi Moore, koji zahvaljuju svima na tome što su pokazali suosjećanje za Brucea u posljednjih 10 mjeseci.
Pogledaj originalni članak

Stanje Brucea Willisa se pogoršava, objavila je glumčeva obitelj. Naime, na službenoj stranici za frontotemporalnu demenciju, njegovi najbliži otkrili su da Willis boluje upravo od te bolesti. 

- Otkad smo objavili da Bruce boluje od afazije u proljeće 2022. njegovo stanje je se pogoršalo i sada imamo jasniju dijagnozu - napisali su.

- FTD je opaka bolest za koju mnogi od nas nikada nisu čuli i može pogoditi bilo koga. Za ljude starije od 60 to je najtipičnija forma demencije. Nema poznatog lijeka ili terapije za tu bolest i nadamo se da će se to u narednim godinama promijeniti. Kako se njegovo stanje pogoršava, nadamo se da će mediji malo više pisati o ovoj bolesti o kojoj treba podignuti svijest. 

Izjavu supotpisuju njegova djeca, supruga Emma i bivša partnerica Demi Moore, koji zahvaljuju svima na tome što su pokazali suosjećanje za Brucea u posljednjih 10 mjeseci.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.