tužno

Shrvana glumica prvi put progovorila o smrti supruga, bili su u braku 37 godina: Voljet ću te uvijek i zauvijek

Shrvana glumica prvi put progovorila o smrti supruga, bili su u braku 37 godina: Voljet ću te uvijek i zauvijek
13.02.2021.
u 19:11
Pogledaj originalni članak

Glumica Lynda Carter(69) prvi put je progovorila o smrti svog supruga Roberta A Altmana. Carter je na Instagramu objavila da je njezin suprug preminuo u 74. godini. - Dijelili smo strast za koju se nadam da su svi u mogućnosti iskusiti jednom u životu. Štitili smo jedan drugoga i uvijek smo bili šampioni - napisala je Lynda.

Robert je preminuo u Baltimoreu, nakon komplikacije na operaciji. Lynda je napisala kako su ona i Robert uvijek bili zahvalni na životu koji su zajedno stvorili. Pogotovo na obitelji, njihovo dvoje djece Jessici i Jamesu. - Svim fanovima koji su izrazili sućut: Jessica, James i ja vam želimo zahvaliti. Posebno volimo čuti priče o tome kako ste Roberta upoznali na koncertima ili kroz njegov rad u industriji videoigara. Volio vas je upoznavati i slušati vaše priče - naglasila je.

Shrvana Carter dodala je i dio koji je posvetila samo preminulom suprugu. - Roberte, bio si najpoštenija osoba koju sam ikada upoznala. I uspjela sam biti tvoja žena i majka tvoje djece. Hvala ti za svu ljubav koju si mi pružio. Ništa našu obitelj i mene nije moglo pripremiti za ovaj trenutak. Učinit ćemo najbolje što možemo da tvoja baština ostane očuvana i da slijedimo naše snove. Voljet ću te uvijek i zauvijek - napisala je.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.