dirljiva čestitka

Selena dečka Biebera ganula porukom za njegov rođendan

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Selena dečka Biebera ganula porukom za njegov rođendan
03.03.2018.
u 20:10
Pogledaj originalni članak

Kanadski pjevač Justin Bieber je napunio 24 godine. Iako se nije oglasio na društvenim mrežama, njegova djevojka, pjevačica Selena Gomez (25), na društvenoj mreži je objavila dirljivu čestitku. 

- Netko koga znam i tko je super cool rodio se 1. ožujka 1994. godine - napisala je Selena ispod fotke na kojoj se smije i prekriva lice polaroid fotografijom sebe i Justina dok se ljube. Glazbenika je, kažu njegovi prijatelji, ta gesta razveselila jer Gomez nema običaj javno pisati o njihovoj vezi, prenosi 24sata.hr. 

Inače, Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015. godine. 'Golupčiće' su fotografi ponovno uhvatili zajedno dok su izlazili iz njezina doma u listopadu, nakon što je atraktivna brineta objavila da više nije u vezi s glazbenikom The Weekndom. 

Bieber i Gomez trenutačno su nerazdvojni, iako jedno drugo izbjegavaju spominjati u intervjuima.

Krajem prošle godine Selenina majka Mandy završila je u bolnici nakon burne svađe s kćeri. Posvađala su se zbog pomirbe s Bieberom. Pjevačica je majci ispričala da ona i Justin idu ljubavnom terapeutu kako bi izgladili odnose.

Mandy se toliko naljutila da joj je pozlilo te je morala potražiti pomoć u obližnjoj bolnici.

- Selenina obitelj neće nikad prihvatiti Justina, osobito nakon njihovog burnog prekida prije tri godine - rekli su poznanici obitelji.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.