VRCKAVA HILARY

Proslavila ju je uloga u 'Princu iz Bel Aira', a sada ima 53 godine i ne bavi se glumom

Foto: Profimedia
Proslavila ju je uloga u 'Princu iz Bel Aira', a sada ima 53 godine i ne bavi se glumom
09.10.2019.
u 16:30
Karyn Parsons od glume se oprostila nakon što se udala za drugog supruga s kojim ima dvoje djece.
Pogledaj originalni članak

Kada je snimila pilot za seriju "Princ iz Bel Aira" glumica Karyn Parsons nije ni slutila kakav će uspjeh ova serija postići početkom 90-ih.

Nedavno je u jednom intervju ispričala da je poslije snimljenog pilota otišla na posao gdje je bila hostesa i nije polagala previše nade u seriju koja je proslavila i Willa Smitha.


 

- Danas kada se sretnemo i nakon toliko godina mi smo kao obitelj, ali nema govora o tome da ćemo seriju snimati opet - rekla je Karyn koju je proslavila uloga Hilary Banks. Od glume se ova danas 53-godišnjakinja oprostila početkom 2000-ih i posvetila se novim izazovima.

U to vrijeme upoznala je svog drugog supruga Alexandera Rockwella, poznatog redatelja iz Bostona. Vjenčali su se 2003. godine i imaju dvoje djece, 16-godišnju kći Lanu i 12-godišnjeg sina Nicu.

Prije šest godina ova glumica osnovala je udrugu Sweet Blackberry jer joj je želja bila da  svojoj i drugoj djeci približi povijest Afroamerikanaca. Izdala je i knjigu "How High The Moon" u kojoj u velikom dijelu opisuje život njezine bake  dok je odrastala u Južnoj Karolini.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.