zajedno s Oprah

Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj reći?

Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj reći?
10.05.2021.
u 20:54
Pogledaj originalni članak

Princ Harry jedan je od kreatora i izvršni producent emisije o mentalnom zdravlju "The Me You Can't See" koji će snimati zajedno s medijskom mogulicom i voditeljicom Oprom Winfrey, a njezino emitiranje počinje uskoro i neće biti besplatno.

36-godišnji Harry najavio je u videu u kojem upozorava da većina ljudi u sebi nosi neki oblik neriješene traume, gubitka ili tuge. Time je dao naslutiti da će u emisiji biti riječ i o njegovom vlastitom mentalnom zdravlju i gubitku majke, princeze Diane, kao i svega kroz što prolazi otkako je Meghan Markle postala dio britanske kraljevske obitelji, odnosno njegova supruga, prenosi Dnevnik.hr. 

U višedijelnoj emisiji emitirat će se i intervjui s pjevačicom Lady Gagom, glumicom Glenn Close i NBA zvijezdama DeMarom DeRozanom i Langstonom Gallowayem koji će gledateljima pokušati pomoći oko problema s mentalnim zdravljem i emocionalnom dobrobiti. Nadilazat će kulturu, dob, spol i socioekonomski status kako bi destgmatizirao krajnje neshvaćenu temu i pružio gledateljima nadu, poručujući im da nisu sami u svojim borbama.

Emisija bi s prikazivanjem trebala početi 21. svibnja najavio je Oprah Winfrey u priopćenju za medije kao i na društvenim mrežama, a Harry je rekao da se nada da će njegov najnoviji projekt pokazati da se u svakoj ranjivosti nalazi i snaga.

Vijest je to koja dolazi dva mjeseca nakon šokantnog intervjua koji su Harry i Meghan upravo snimili s Oprom, a u kojem se između ostalog progovorili o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.