zajedno s Oprah

Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj reći?

Princ Harry
10.05.2021.
u 20:54

Princ Harry jedan je od kreatora i izvršni producent emisije o mentalnom zdravlju "The Me You Can't See" koji će snimati zajedno s medijskom mogulicom i voditeljicom Oprom Winfrey, a njezino emitiranje počinje uskoro i neće biti besplatno.

36-godišnji Harry najavio je u videu u kojem upozorava da većina ljudi u sebi nosi neki oblik neriješene traume, gubitka ili tuge. Time je dao naslutiti da će u emisiji biti riječ i o njegovom vlastitom mentalnom zdravlju i gubitku majke, princeze Diane, kao i svega kroz što prolazi otkako je Meghan Markle postala dio britanske kraljevske obitelji, odnosno njegova supruga, prenosi Dnevnik.hr. 

U višedijelnoj emisiji emitirat će se i intervjui s pjevačicom Lady Gagom, glumicom Glenn Close i NBA zvijezdama DeMarom DeRozanom i Langstonom Gallowayem koji će gledateljima pokušati pomoći oko problema s mentalnim zdravljem i emocionalnom dobrobiti. Nadilazat će kulturu, dob, spol i socioekonomski status kako bi destgmatizirao krajnje neshvaćenu temu i pružio gledateljima nadu, poručujući im da nisu sami u svojim borbama.

Emisija bi s prikazivanjem trebala početi 21. svibnja najavio je Oprah Winfrey u priopćenju za medije kao i na društvenim mrežama, a Harry je rekao da se nada da će njegov najnoviji projekt pokazati da se u svakoj ranjivosti nalazi i snaga.

Vijest je to koja dolazi dva mjeseca nakon šokantnog intervjua koji su Harry i Meghan upravo snimili s Oprom, a u kojem se između ostalog progovorili o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije