PUNE BATERIJE

Ponovno u Dubrovniku: Darijo Srna i supruga Mirela uživaju na ljetnom odmoru

12.07.2021.
u 12:11
Stradun je uvijek pun poznatih lica, a ovoga su puta u večernjoj šetnji snimljeni Darijo Srna i njegova žena Mirela za koje Dubrovnik ima posebno značenje.
Pogledaj originalni članak

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (39) strpljivo je čekao dok je njegova supruga Mirela Forić Srna (39) razgledavala izloge u Dubrovniku. 


Dubrovnik za par ima veliku važnost jer su se tamo 2010. godina vjenčali. Vjenčanje je održano u dubrovačkoj vili Agavi te je na njemu bilo šezdesetak uzvanika. Darijo i Mirela imaju dvoje djece, kćer Kasju (10) i sina Karla (5). 

Darijo Srna se u lipnju prošle godine pridružio stručnom osoblju ukrajinskog kluba Šahtar.  Njegova je  dužnost voditi brigu o razvoju mladih igrača, adaptaciji stranaca te integraciji igrača u prvu momčad.


Podsjetimo,  Šahtar je podržao matičnu zemlju svog legendarnog igrača te je uplatio 50.000 eura za pomoć stradalima od razornog potresa na području Sisačko-moslavačke županije i drugih pogođenim područjima. Darijo Srna je i od prije poznat po svojim mnogobrojnim donacijama i pomoći o čemu nevoljko priča.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.