PUNE BATERIJE

Ponovno u Dubrovniku: Darijo Srna i supruga Mirela uživaju na ljetnom odmoru

12.07.2021.
u 12:11

Stradun je uvijek pun poznatih lica, a ovoga su puta u večernjoj šetnji snimljeni Darijo Srna i njegova žena Mirela za koje Dubrovnik ima posebno značenje.

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (39) strpljivo je čekao dok je njegova supruga Mirela Forić Srna (39) razgledavala izloge u Dubrovniku. 


Dubrovnik za par ima veliku važnost jer su se tamo 2010. godina vjenčali. Vjenčanje je održano u dubrovačkoj vili Agavi te je na njemu bilo šezdesetak uzvanika. Darijo i Mirela imaju dvoje djece, kćer Kasju (10) i sina Karla (5). 

Darijo Srna se u lipnju prošle godine pridružio stručnom osoblju ukrajinskog kluba Šahtar.  Njegova je  dužnost voditi brigu o razvoju mladih igrača, adaptaciji stranaca te integraciji igrača u prvu momčad.


Podsjetimo,  Šahtar je podržao matičnu zemlju svog legendarnog igrača te je uplatio 50.000 eura za pomoć stradalima od razornog potresa na području Sisačko-moslavačke županije i drugih pogođenim područjima. Darijo Srna je i od prije poznat po svojim mnogobrojnim donacijama i pomoći o čemu nevoljko priča.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije