PRAVA LJEPOTICA

Pogledajte luksuznu vilu slavnog Hrvata, noćenje skuplje od prosječne plaće!

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb
Foto: Airbnb
07.06.2020.
u 18:57
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić prije pola godine postao je igrač katarskog Al-Duhaila gdje je došao nakon sjajnih igara u talijanskom Juventusu, ali je zbog trenera Sarrija, koji ga nije vidio u svojim planovima, napustio Italiju i otišao na drugi kontinent. 

Mandžukić je u Juventus stigao u lipnju 2015. godine, te se od tada nametnuo kao jedna od ključnih figura momčadi uz 44 zabijena gola u 164 nastupa. Maurizio Sarri ga je ljetos isključio iz momčadi otkako je preuzeo Staru damu, a da doista više nije imao što tražiti u Torinu, Mandžukiću je jasno dalo do znanja i izostavljanje s popisa igrača za Ligu prvaka. U Juventus je stigao iz madridskog Atletica, a prethodno je nastupao za Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb, Marsoniju.

Iako je u karijeri zaradio pozamašnu cifru, pohvalno za njega je što Mandžukić razmišlja i o životu nakon nogometa te je krenuo i u poduzetničke vode.

Direktor je tvrtke Vila Brač sa sjedištem u Zagrebu. Vlasnik je i luksuzne vile na Braču. Luksuzni objekt, Vila Blue Star Brač nalazi se u Bobovišću, malom i mirnom mjestu na otoku Brač. Vila je samo 10 m od mora, 800 m od centra Bobovišća te 4 km od Milne. Vila ima 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, vanjski grijani bazen veličine 20 m2, te je pogodna za 10 osoba.

Na poznatoj stranici za iznajmljivanje objekata fotografije su Mandžukićeve vile koja uistinu oduzima dah. 

Naravno, luksuz dolazi i s cijenom koja nije za svakoga. Naime, noćenje košta 8781 kunu! To je više od prosječne hrvatske plaće u veljači koja je iznosila prosječnu mjesečnu plaću za veljaču na razini Hrvatske, koja je iznosila 6789 kuna.

Cijelu galeriju pogledajte OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.