ZLOSTAVLJANJE

Pjevačica šokirala priznanjem: Mama je imala sobu za mučenje i tukla me

Pjevačica šokirala priznanjem: Mama je imala sobu za mučenje i tukla me
13.09.2017.
u 17:45
Morala sam stalno ponavljati kako ne vrijedim ništa i da sam ja nitko i ništa, ako sam odbijala to govoriti onda bi me tukla, ispričala je Sinead O'Connor u intervju koji je dala doktoru Philu.
Pogledaj originalni članak

Irska kantautorica Sinead O'Connor nedavno je objavila video koji je šokirao javnost, a u kojem moli da joj se pomogne jer ozbiljno razmišlja o samoubojstvu.

Sada je pjevačica dala intervju dr. Phillu i otvoreno je pričala o mračnim tajnama svog djetinjstva te otkrila kako ju je majka zlostavljala dok je bila djevojčica. 

- Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala nanositi bol drugima. Morala sam stalno ponavljati kako ne vrijedim ništa i da sam  ja nitko i ništa, ako sam odbijala to govoriti onda bi me tukla - potresno je svjedočanstvo poznate pjevačice. Od majke zlostavljačice pobjegla  je u dobi od 13 godina, a šest godina poslije majka joj je poginula u prometnoj nesreći. 

Pjevačica je u intervju rekla kako je na intervju pristala jer želi svima reći da nije luda nego da je žrtva obiteljskog nasilja. 


Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.