BONO PONOVNO PREŽIVIO TERORISTIČKI NAPAD

Pjevač bio usred masakra u Nici, spasila ga policija

Pjevač bio usred masakra u Nici, spasila ga policija
17.07.2016.
u 19:55
Pogledaj originalni članak

Frontmen grupe U2 sjedio je na terasi restorana kada je terorist kamionom počeo gaziti ljude na šetnici u Nici. Prošle je godine bio u Parizu kada su pripadnici ISIS-a napali kazalište Bataclan.

Rock-zvijezda Bono je bio u Nici za vrijeme masakra koji je iza sebe ostavio 84 žrtve koje je terorist Mohamed Lahouaiej Bouhlel pregazio kamionom, piše Daily Mail.

Pjevač grupe U2 je sjedio na terasi restorana u blizini terorističkog napada kada je ubojica započeo svoju ubojitu vožnju.

“Ljudi su odjednom počeli trčati, bez galame. To je bila tiha panika, bilo je nevjerojatno”, izjavila je Anne-Laure Rubi, vlasnica restorana.

Bono je, ispričala je Rubi, u trenutku napada razgovarao na mobitel. Bio je prestravljen, kao i svi ostali u restoranu.

“Gosti su legli na pod i pokrili glavu rukama. Nakon pola sata u restoran je ušla antiteroristička policija koja ih je spasila”, ispričao je drugi svjedok.

U restoranu je bio i Eric Dupont-Moretti, odvjetnik nogometaša Reala Madrida Karima Benzeme.

U2 OTKAZAO KONCERT U PARIZU: “Stradali i njihove obitelji u našim su mislima i molitvama”

Bonu je ovo drugi put da se našao na mjestu terorističkog napada, a oba su se dogodila u Francuskoj. Prošlog studenog Bono i ostatak benda vježbali su za koncert u Parizu kada su članovi ISIS-a napali kazalište Bataclan, ubivši 89 osoba. Članovi benda nisu napustili grad, već su sljedećeg jutra ispred kazališta iskazali počast žrtvama.

Članovi benda U2 odali su počast žrtvamaFoto: FRANCK FIFE/AFP
Ključne riječi
U2
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.