BONO PONOVNO PREŽIVIO TERORISTIČKI NAPAD

Pjevač bio usred masakra u Nici, spasila ga policija

Bono
17.07.2016.
u 19:55

Frontmen grupe U2 sjedio je na terasi restorana kada je terorist kamionom počeo gaziti ljude na šetnici u Nici. Prošle je godine bio u Parizu kada su pripadnici ISIS-a napali kazalište Bataclan.

Rock-zvijezda Bono je bio u Nici za vrijeme masakra koji je iza sebe ostavio 84 žrtve koje je terorist Mohamed Lahouaiej Bouhlel pregazio kamionom, piše Daily Mail.

Pjevač grupe U2 je sjedio na terasi restorana u blizini terorističkog napada kada je ubojica započeo svoju ubojitu vožnju.

“Ljudi su odjednom počeli trčati, bez galame. To je bila tiha panika, bilo je nevjerojatno”, izjavila je Anne-Laure Rubi, vlasnica restorana.

Bono je, ispričala je Rubi, u trenutku napada razgovarao na mobitel. Bio je prestravljen, kao i svi ostali u restoranu.

“Gosti su legli na pod i pokrili glavu rukama. Nakon pola sata u restoran je ušla antiteroristička policija koja ih je spasila”, ispričao je drugi svjedok.

U restoranu je bio i Eric Dupont-Moretti, odvjetnik nogometaša Reala Madrida Karima Benzeme.

U2 OTKAZAO KONCERT U PARIZU: “Stradali i njihove obitelji u našim su mislima i molitvama”

Bonu je ovo drugi put da se našao na mjestu terorističkog napada, a oba su se dogodila u Francuskoj. Prošlog studenog Bono i ostatak benda vježbali su za koncert u Parizu kada su članovi ISIS-a napali kazalište Bataclan, ubivši 89 osoba. Članovi benda nisu napustili grad, već su sljedećeg jutra ispred kazališta iskazali počast žrtvama.

Članovi benda U2 odali su počast žrtvama
Članovi benda U2 odali su počast žrtvamaFoto: FRANCK FIFE/AFP
Ključne riječi
U2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije