KRALJEVSKE TRAGEDIJE

Ovo je natjeralo kraljevsku bolničarku na suicid

Foto: Reuters/Pixsell
Ovo je natjeralo kraljevsku bolničarku na suicid
10.05.2019.
u 12:23
Slučaj iz 2012. godine doveo je do tragične smrti djelatnice bolnice u kojoj je boravila Kate Middleton.
Pogledaj originalni članak

Danima se ne stišava uzbuđenje zbog dolaska nove kraljevske bebe, malog Archieja Harrisona, sina vojvode i vojvotkinje od Sussexa. 

I dok mnogi željno iščekuju nove informacije o bebi Sussex, drugi su se prisjetili incidenta koji je obilježio rođenje prvog djeteta princa Williama i Kate Middleton. Jedno od najpraćenijih događaja, njihovo vjenčanje pratile su stotine tisuća ljudi, a informacije o njezinoj trudnoći zanimale su sve. 

Voditelji jedne australske radijske postaje odlučili su nazvati bolnicu u kojoj je bila Kate i predstaviti se kao članovi kraljevske obitelji, što im je na kraju i uspjelo. Na telefon se javila bolničarka koja im je povjerovala te otkrila u kakvom se stanju nalazi Kate, koja je u trudnoći imala probleme s mučninama. 

Priča koju su prenijeli skoro svi mediji, uznemirila je javnost i dovela do pomutnje, ali i velike tragedije. Medicinska sestra koja je povjerovala da priča s kraljicom, pronađena je mrtva u stanu. Nakon nekog vremena i službeno je potvrđeno da se radilo o samoubojstvu. 

Kraljevska djeca oduvijek su izazivala poseban interes javnosti, a mali Archie također nije iznimka. Njegovi korijeni još su i prije njegova rođenja bili tema priče, a javnost s nestrpljenjem čeka sve nove detalje. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.