LIJEPA GLUMICA

Ove namirnice konzumira Sharon Stone kako bi sa 65 godina održala liniju koju mnogi hvale

Ove namirnice konzumira Sharon Stone kako bi sa 65 godina održala liniju koju mnogi hvale
02.09.2023.
u 19:55
Na društvenim mrežama objavljuje i fotografije na kojima je u badiću, a mnogi primjećuju i njenu fit liniju. Sharon je nedavno otkrila što točno jede kako bi ju održala.
Pogledaj originalni članak

Slavna holivudska glumica Sharon Stone u ožujku je napunila 65 godina no još uvijek plijeni pozornost svojim atraktivnim izgledom. Na društvenim mrežama objavljuje i fotografije na kojima je u badiću, a mnogi primjećuju i njenu fit liniju. 

Sharon je nedavno otkrila što točno jede kako bi ju održala

Kako pišu strani mediji, Stone najčešće konzumira hranu s niskim glikemijskim indeksom, kao što su leća i heljda. Baš ta hrana ima brojne zdravstvene prednosti. Hrana s niskim glikemijskim indeksom preporučuje se osobama koje žele smršaviti ili održati težinu, a dobra je za snižavanje kolesterola i krvnog tlaka, te smanjuje rizik od dijabetesa. 

 

 

"Moj omiljeni doručak je svježa, narezana lubenica s feta sirom i mentom, maslinovim uljem, soli te paprom. Nakon toga obično pojedem krišku bezglutenskog tosta od kiselog tijesta i popijem biljni čaj'', rekla je Sharon. 

Važno joj je da je njena prehrana uravnotežena, a to uključuje i nemasno meso kao što su pileća i pureća prsa, ali i nemasni komadi govedine. S obzirom na to da je visok unos zasićenih masnih kiselina povezana s povećanim rizikom od visokog kolesterola i bolesti srca, dijetetičari naviše preporučuju unos nemasnih proteina. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.