LIJEPA GLUMICA

Ove namirnice konzumira Sharon Stone kako bi sa 65 godina održala liniju koju mnogi hvale

sharon stone
02.09.2023.
u 19:55

Na društvenim mrežama objavljuje i fotografije na kojima je u badiću, a mnogi primjećuju i njenu fit liniju. Sharon je nedavno otkrila što točno jede kako bi ju održala.

Slavna holivudska glumica Sharon Stone u ožujku je napunila 65 godina no još uvijek plijeni pozornost svojim atraktivnim izgledom. Na društvenim mrežama objavljuje i fotografije na kojima je u badiću, a mnogi primjećuju i njenu fit liniju. 

Sharon je nedavno otkrila što točno jede kako bi ju održala

Kako pišu strani mediji, Stone najčešće konzumira hranu s niskim glikemijskim indeksom, kao što su leća i heljda. Baš ta hrana ima brojne zdravstvene prednosti. Hrana s niskim glikemijskim indeksom preporučuje se osobama koje žele smršaviti ili održati težinu, a dobra je za snižavanje kolesterola i krvnog tlaka, te smanjuje rizik od dijabetesa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

"Moj omiljeni doručak je svježa, narezana lubenica s feta sirom i mentom, maslinovim uljem, soli te paprom. Nakon toga obično pojedem krišku bezglutenskog tosta od kiselog tijesta i popijem biljni čaj'', rekla je Sharon. 

Važno joj je da je njena prehrana uravnotežena, a to uključuje i nemasno meso kao što su pileća i pureća prsa, ali i nemasni komadi govedine. S obzirom na to da je visok unos zasićenih masnih kiselina povezana s povećanim rizikom od visokog kolesterola i bolesti srca, dijetetičari naviše preporučuju unos nemasnih proteina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije