LUKSUZNI BIJEG OD STVARNOSTI

Ovdje princ Harry prespava kad želi pobjeći od supruge i djece...

Foto: Profimedia
Ovdje princ Harry prespava kad želi pobjeći od supruge i djece...
27.05.2023.
u 15:28
Pogledaj originalni članak

Britanski portal The Sun izbacio je vijest kako princ Harry (28) ima 'tajnu sobu' u kojoj voli odsjedati kad zatreba odmor od supruge Meghan Markle (41) i njihove djece.

Princ je navodno član ekskluzivnoga privatnoga kluba i hotela San Vicente Bungalows u zapadnom Hollywoodu u kojem ponekad voli prespavati. Inače živi u 12 milijuna dolara vrijednoj vili u Montecitu u koju je obitelj preselila nakon bijega iz Velike Britanije.

Harryju tamo, navodno, najviše odgovara činjenica da postoji stroga zabrana fotografiranja, razgovora s gostima te komentiranja onoga što se događa u hotelu. Također, članstvo ne može dobiti svatko, već goste pomno bira odbor, prenosi 24sata.hr. 

Princ tamo navodno i vježba, a godišnja članarina u klubu iznosi 6000 dolara, što je njegovoj 'plavoj krvi' simboličan iznos.

Podsjetimo, Harryja i Meghan nedavno su proganjali paparazzi u New Yorku, a u automobilu s njima je bila i njena majka Doria Ragland (66)U izjavi je prinčev glasnogovornik rekao da je cijeli incident trajao dva sata i umalo rezultirao višestrukim sudarima. - Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa te gospođa Ragland sudjelovali su u umalo katastrofalnoj automobilskoj potjeri zbog skupine iznimno agresivnih paparazza. U nemilosrdnoj potjeri koja je trajala gotovo dva sata zamalo je došlo do nekoliko nesreća s drugim vozačima na cesti, pješacima i dva njujorška policajca - priopćio je glasnogovornik para.

- Iako biti javna osoba dolazi s određenom razinom interesa javnosti, to nikada ne bi trebalo ugrožavati nečiju sigurnost. Širenje ovih fotografija, s obzirom na načine na koje su dobivene, potiče vrlo nametljivu praksu koja je opasna za sve uključene - stoji u službenom priopćenju para.

O incidentu se zatim oglasila i policija.

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja - poručili su iz policije, a svoju stranu priče iznio je i taksist koji je prilikom incidenta vozio Harryja, Meghan i njezinu mamu.

- Bili su iza nas, ali držali su distancu. New York je jedan od najsigurnijih gradova, policija je na svakom uglu - izjavio je taksist za BBC, a Meghan i Harryja je opisao kao drage ljude, a rekao je i da su djelovali nervozno. Na kraju je zaključio da su navodi o umalo katastrofalnoj potjeri malo pretjerani i da paparazzi nisu bili agresivni...

Navodno je kraljevski par jako ljut što im mnogi ne vjeruju da je potjera bila tako dramatična...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.