LUKSUZNI BIJEG OD STVARNOSTI

Ovdje princ Harry prespava kad želi pobjeći od supruge i djece...

princ Harry i Meghan
Profimedia
27.05.2023.
u 15:28

Britanski portal The Sun izbacio je vijest kako princ Harry (28) ima 'tajnu sobu' u kojoj voli odsjedati kad zatreba odmor od supruge Meghan Markle (41) i njihove djece.

Princ je navodno član ekskluzivnoga privatnoga kluba i hotela San Vicente Bungalows u zapadnom Hollywoodu u kojem ponekad voli prespavati. Inače živi u 12 milijuna dolara vrijednoj vili u Montecitu u koju je obitelj preselila nakon bijega iz Velike Britanije.

Harryju tamo, navodno, najviše odgovara činjenica da postoji stroga zabrana fotografiranja, razgovora s gostima te komentiranja onoga što se događa u hotelu. Također, članstvo ne može dobiti svatko, već goste pomno bira odbor, prenosi 24sata.hr. 

Princ tamo navodno i vježba, a godišnja članarina u klubu iznosi 6000 dolara, što je njegovoj 'plavoj krvi' simboličan iznos.

Podsjetimo, Harryja i Meghan nedavno su proganjali paparazzi u New Yorku, a u automobilu s njima je bila i njena majka Doria Ragland (66)U izjavi je prinčev glasnogovornik rekao da je cijeli incident trajao dva sata i umalo rezultirao višestrukim sudarima. - Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa te gospođa Ragland sudjelovali su u umalo katastrofalnoj automobilskoj potjeri zbog skupine iznimno agresivnih paparazza. U nemilosrdnoj potjeri koja je trajala gotovo dva sata zamalo je došlo do nekoliko nesreća s drugim vozačima na cesti, pješacima i dva njujorška policajca - priopćio je glasnogovornik para.

- Iako biti javna osoba dolazi s određenom razinom interesa javnosti, to nikada ne bi trebalo ugrožavati nečiju sigurnost. Širenje ovih fotografija, s obzirom na načine na koje su dobivene, potiče vrlo nametljivu praksu koja je opasna za sve uključene - stoji u službenom priopćenju para.

O incidentu se zatim oglasila i policija.

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja - poručili su iz policije, a svoju stranu priče iznio je i taksist koji je prilikom incidenta vozio Harryja, Meghan i njezinu mamu.

- Bili su iza nas, ali držali su distancu. New York je jedan od najsigurnijih gradova, policija je na svakom uglu - izjavio je taksist za BBC, a Meghan i Harryja je opisao kao drage ljude, a rekao je i da su djelovali nervozno. Na kraju je zaključio da su navodi o umalo katastrofalnoj potjeri malo pretjerani i da paparazzi nisu bili agresivni...

Navodno je kraljevski par jako ljut što im mnogi ne vjeruju da je potjera bila tako dramatična...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije