Rebel Wilson (41)

Omiljena glumica s velikih i malih ekrana smršavila čak 30 kilograma i otkrila svoju formulu za uspjeh

Omiljena glumica s velikih i malih ekrana smršavila čak 30 kilograma i otkrila svoju formulu za uspjeh
08.08.2021.
u 13:05
Pogledaj originalni članak

Internet se doslovno usijao kad je australska glumica Rebel Wilson (41) na Instagramu počela objavljivati fotografije na kojima ponosno pokazuje novu liniju.

Ova mnogima omiljena bucka s velikih i malih ekrana protekle je godine smršavjela čak 30 kilograma i sada izgleda – neprepoznatljivo. S brojnim obožavateljima i pratiocima podijelila je tajnu svog uspjeha napisavši poruku samoj sebi:

Hej, ti to možeš! Znam da je teško, ali nastavi vježbati, hidrirati se, hraniti svoje tijelo kvalitetnom hranom… Pokaži svoj briljantan mozak i veliko srce. Sjeti se svoje vizije, volim te!

Formula za uspjeh

Ta je mantra njezina formula za uspjeh i jedno od pravila kojih se i dalje pridržava kako ne bi vratila težinu.

Rezultati njezine “godine zdravlja”, kako je nazvala 2020. godinu, itekako su vidljivi, a glumica je prije nekoliko dana rekla da se osjeća sjajno u svom tijelu. Trenutačno vrijeme provodi u Atlanti zbog snimanja novog filma, no svaki slobodan trenutak pobjegne i u Australiju, gdje ima kuću.

Redovito govori o gubitku kilograma, a kaže da to nije rezultat napornog vježbanja, nego redovitih višesatnih šetnji te da je tako skinula višak masnoća.

 

Nikad nisam razmišljala o wellnessu iz svih kutova. No navršila sam 40 godina i planirala sam zamrznuti svoja jajašca, a stručnjaci su mi rekli da, što sam zdravija, to će proces bolje proći, rekla je Rebel za magazin Shape te objasnila da se upravo iz tih razloga upustila u gubitak kilograma, a ne zbog izgleda, iako, kaže, odjeća joj sad puno bolje stoji.

Wilson je otkrila da je krajem 2020. postigla svoj cilj što se tiče težine, odnosno došla je do 74 kilograma. Kaže i da su joj u tome pomogle zdravije prehrambene navike, a počela je jesti hranu bogatu proteinima. Gubitku kilograma pridonio je i ljubavni brodolom, odnosno prekid dugogodišnje veze, što ju je, objasnila je, jako pogodilo i trebalo je proći vrijeme da uspostavi kontrolu nad svojim emocijama.

Ova australska zvijezda, koja je zaludila javnost svojim komičarskim talentom, i inače ima problema s kontrolom emocija jer je, kaže, preemotivna i sve doživljava osobno.

Mnogi ne znaju da sam ja zapravo odvjetnica. Da, završila sam pravni fakultet za koji sam vjerovala da će me učiniti manje emotivnom. Ali, srećom, nikad nisam prakticirala pravo, rekla je u intervjuu.

U svima vidi dobro

Iako se uključila u brojne projekte koji slave različitost tijela i ističu da je tijelo lijepo u svim svojim veličinama, nakon gubitka kilograma, koji je bio postupan i trajao punih godinu dana, glumica kaže da vidi brojne benefite:

"Koža mi je ljepša, blistavija, kosa sjaji posebnim sjajem, puno teže se umaram i imam više energije", poručila je.

Na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je vrlo aktivna, dobiva brojne pohvale za svoj novi izgled, ali ima i onih koji su se zabrinuli da neće moći stati s gubitkom kilograma. Njima je glumica oštro odgovorila:

"Prije godinu dana postavila sam si cilj – zdraviji život. Gubitak kilograma samo je jedna od nuspojava te promjene. Sve je provedeno u djelo pod stručnim nadzorom i s jasnim ciljem – 74 kilograma. Taj izazov možda je gotov, ali brojni drugi su preda mnom", zaključila je zvijezda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.