KRALJ SVADBI

Hrvatski nogometaši se bez njega ne žene! Evo koliko je srpski pjevač zaradio u Hrvatskoj za mjesec dana

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Hrvatski nogometaši se bez njega ne žene! Evo koliko je srpski pjevač zaradio u Hrvatskoj za mjesec dana
27.06.2022.
u 21:22
Svaka fešta je bila dobra na svoj način, što sam ja napravio feštu i svatovi pomogli da to bude baš što bi rekli raspašoj. Nije totalno, ali pozitivna je atmosfera, svi pjevaju i plešu - rekao je nedavno Saša Matić
Pogledaj originalni članak

Srpski glazbenik Saša Matić (44) postao je nezaobilazan zabavljač na svadbama hrvatskih nogometaša. Jedan od najomiljenijih regionalnih pjevača nedavno je pjevao na vjenčanju Dine Dragije i Tina Jedvaja u Varaždinu, a tjedan dana poslije i na svadbi Helene Matić i Dominika Livakovića u Zadru. Pjesmom je prije pet godina u Istri uveličao njihov dan i Ivani i Domagoju Vidi, a iste godine zabavljao je u Sesvetskim Selima goste na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića, kad je Zdravko Mamić rastrgao košulju, a kasnije izjavio i kako su "ljudi do 7 ujutro hodali po lusterima". 

- Ja sam vrlo čest gost na njihovim zabavama, feštama i oni su stalno mene zvali i zovu me i dan danas, bilo je mnogo fešti i naravno da smo u kontaktu i dalje. Ja sam dobar prijatelj i s Ognjenom Vukojevićem i s Lukom Modrićem i s Domagojem Vidom i s Lukom Dončićem košarkašem, ima njih dosta s kojima sam dobar. Svaka fešta je bila dobra na svoj način, što sam ja napravio feštu i svatovi pomogli da to bude baš što bi rekli raspašoj. Nije totalno, ali pozitivna je atmosfera, svi pjevaju i plešu - rekao je nedavno Saša za RTL. 

Pjevača ne vole samo nogometaši. Nedavno je pjevao na rođendanu bivše missice Barbare Ljiljak, a u travnju na rođendanu svoje velike prijateljice Severine s kojom ima i duet "More tuge". 

Iako ne postoji službeni cjenik, za jedan nastup Saše Matića izdvojit ćete od 75 tisuća kuna pa nadalje, što bi značilo da je u 4 nastupa u Hrvatskoj džep napunio s minimalno 300 tisuća kuna. S

aša Matić ove godine obilježava 20 godina bogate karijere i slavljeničku godinu  obilježit će s dva velika koncerta u arenama u Zagrebu i Splitu. Oba koncerta već su rasprodana. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.