BESPRIJEKORAN OUTFIT

Neobičan, ali efektan detalj na suknji zbog kojeg su svi pogledi bili usmjereni na modni izbor kraljice Letizije

Neobičan, ali efektan detalj na suknji zbog kojeg su svi pogledi bili usmjereni na modni izbor kraljice Letizije
03.11.2022.
u 21:30
Suknja je dio suradnje H&M-a i brenda Toga, a klasičan plisirani model ističe se prorezom na nozi
Pogledaj originalni članak

Španjolska kraljica Letizia poznata je po svojem besprijekornom stilu, a ovih je dana pokazala još jedan stajling koji je došao u modni fokus. Sve zahvaljujući suknji midi dužine koja krade pozornost jednim neobičnim, ali efektnim detaljem, velikim okruglim prorezom. 

Cut-out detalji popularni su posljednjih nekoliko sezona pa ih možemo vidjeti na hlačama, trapericama i haljinama, a modno osviještena kraljica Letizia sad je pokazala kako dobro izgleda i na suknjama, i to elegantnijim modelima midi dužine.

Ovaj je stajling jedan od upečatljivijih koje je prošetala neka članica kraljevske obitelji, a izabrala ga je za Opera Prima Film Festival. Plisirana suknja kariranog uzorka dolazi iz kolekcije H&M TOGA, a kombinirala ju je s bazičnom crnom majicom, salonkama i klasičnom kožnom torbom.

Cijena suknje je 112 funti, odnosno oko 980 kuna, a s obzirom na to da je riječ o pravom statement komadu u kolekciji, ostatak odjevne kombinacije bio je sasvim jednostavan. 

Jednostavnosti se držala i u odabiru modnih dodataka, kao i make upa. Tako je izabrala decentne naušnice, a oči i usne naglasila je nježnim i laganim nijansama ružičaste i nude. Kosu je stilizirala u svom stilu, raspuštenu i s razdjeljkom po sredini. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.