Dijana Bliznac poručuje

“Nemoj da se tripuješ” je moj novi hit

25.06.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Mlada i atraktivna bosanskohercegovačka pjevačica Dijana Bliznac boravila je ovih dana u Dubrovniku gdje je snimila spot za svoju novu pjesmu koja nosi naziv “Nemoj da se tripuješ”.

Zadovoljna urađenim

Na snimanju je sudjelovao i DJ Gurumix iz Švicarske kao gost u ovoj pjesmi. Dijana je ovu skladbu snimila u studiju “Tempo” u Sarajevu, koji je uradio i aranžman, a glazbu i tekst potpisuju glazbenici iz novosadskog Big Timea. Za snimanje televizijskog spota za ovu skladbu Dijana je izabrala ekipu s Hayat televizije s kojom dugo surađuje.

- Oni me jako dobro poznaju, kao i ja njih, i točno sam znala da će na najbolji mogući način uraditi sve ono kako sam zamislila da izgleda ovaj spot. Moram reći da sam više nego zadovoljna svojim novim spotom, kazala je sve popularnija Dijana Bliznac. Pitali smo je zašto je izabrala upravo Dubrovnik kao “scenografiju” za svoj spot, a atraktivna pjevačica nam je odgovorila:

- Pjesma “Nemoj da se tripuješ” pravi je ljetni hit i zbog toga sam željela spot snimiti negdje na moru. Dubrovnik sam izabrala baš zbog njegove ljepote, starog grada, zidina, ali i prelijepih plaža. Jednostavno sam oduševljena ovim gradom. Posebno zahvaljujem svom dugogodišnjem prijatelju Andreju Putici iz Dubrovnika koji nam je pomogao glede odabira atraktivnih i televizičnih dubrovačkih lokacija na kojima smo snimali.

Prava pomutnja

Zahvaljujući gracioznosti i jedinstvenoj ljupkosti, a nadasve pjevanju, Dijana zaslužuje sve važnije mjesto na ovdašnjem estradnom nebu. Ima i onaj X-faktor koji joj jamči zvjezdane domete. Uvjereni smo kako će njezina nova pjesma “Nemoj da se tripuješ” postati pravi hit i dostići rekorde slušanosti, kao i pjesme “Hajde, skote”, “U minutu 100” ili “Macho man” s njezina albuma prvijenca “Ponosna grešnica”. Dijana Bliznac je nakon svoje pojave na bh. glazbenoj sceni napravila pravu pomutnju.

Njezin album “Ponosna grešnica” jedan je od najuspješnijih u protekloj godini, dok je singl “Zreo za ludaru” oborio rekorde slušanosti, kako u Bosni i Hercegovini tako i regiji. Ova mlada i šarmantna pjevačica dolazi iz Jajca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.