SVADBA U PARIZU

Nakon pet godina skrivanja glumac uplovljava u bračnu luku?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
30.11.2018.
u 08:23
Par bi trebao ozakoniti svoju vezu u Parizu, gdje ju je na Eifellovom tornju svojedobno ni manje ni više zaprosio bivši suprug Tom Cruise
Pogledaj originalni članak

Jedan od hollywoodskih parova koji doslovce bježi od bliceva fotoaparata su Katie Holmes i Oskarovac Jamie Foxx, a izgleda da će ovaj par uploviti u bračnu luku. 

Naime, izvor blizak paru potvrdio je da bi par trebao ozakoniti svoju vezu u Parizu, gdje ju je na Eifellovom tornju svojedobno ni manje ni više zaprosio bivši suprug Tom Cruise. No, čini se da to Holmes ne smeta ni najmanje, a u glavnom gradu Francuske su se prvi put zajedno i pojavili u javnosti. 

Par je vezu navodno najviše skrivao zbog ugovora iz brakorazvodne parnice Holmes i Cruisea, koji je, zbog njegove odanosti Scijentološkoj crkvi, imao i stavke poput one da se ime glumice ne smije vezivati uz niti jednog muškarca idućih nekoliko godina. Čim je izdao zadani period, pojavile su se prve zajedničke slike ovog para. 

- Katie je čekala dovoljno dugo da se uda za Jamieja, a sad mu je jasno dala do znanja kada i gdje se želi vjenčati. Ona silom želi zimsko vjenčanje u gradu svjetla, tvrdi izvor. Sve te priče krenule su samo nekoliko tjedana nakon što se počelo šuškati da se par zaručio, nakon što je Katie snimljena s dijamantnim prstenom na ruci. Inače, Jamie Foxx ima dvije kćeri iz bivših veza, ali ni jednoj partnerici nije uspjelo da ozakoni vezu s glumcem.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.