NIJE IZDRŽALA

Nakon 15 godina šutnje! Majka Kate Middleton progovorila o princu Williamu

Nakon 15 godina šutnje! Majka Kate Middleton progovorila o princu Williamu
03.12.2018.
u 20:15
Carole Middleton prekinula je dugogodišnju medijsku šutnju.
Pogledaj originalni članak

Majka Vojvotkinje Catherine, Carole Middleton, nakon dugih 15 godina progovorila je za medije. U intervjuu za britanski The Telegraph govorila je o privatnom biznisu sa suprugom Michaelom Carole s kojim stoji iza internet trgovine Party Pieces, a dotakla se i nekih privatnih detalja.  

Otkrila je tako kako će kako će blagdane provesti s unucima Georgeom, Louisom i Charlotte i s malenim Arthurom, inače sinom Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa.

O braku Vojvotkinje i Princa nije željela govoriti, ali zato nije izdržala da ne pohvali svog zeta. - Imam dva predivna zeta, a nadam se da ću uskoro imati i predivnu snahu- izjavila je tek kratko Carole. 

Priznala je i da je strahovala od toga da će se Kate nakon ulaska u kraljevsku obitelj udaljiti od nje, ali to se srećom nije dogodilo. 

- Moj najveći strah je bio da ću izgubiti svoju obitelj, ali ostali smo bliski - rekla je gospođa Middleton čija kompanija ove godine slavi 30 godina postojanja, no ona o mirovini još ne razmišlja. 

- Ne vidim se još u mirovini. Ako bi se i odlučila na taj korak, imala bih puno više posla. Primjerice, trebala bih preurediti kuću, a onda malo i putovati, no u tom slučaju bi propustila odrastanje svojih unuka, a ipak su oni na prvom mjestu-  poručila je ponosna baka. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.