drama na sudu

Miroslav Ilić prokomentirao Kićinu "crnu ženu": "Proganja me desetljećima, opsjednuta je"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
01.10.2021.
u 19:25
Legendarni pjevač Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović, koju je Krunoslav Kićo Slabinac opjevao u svojem hitu "Zbog jedne divne crne žene" već se godinama nalaze po sudovima jer ona želi dokazati da je Miroslav otac njezinog sina Devina
Pogledaj originalni članak

Legendarni pjevač Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović, koju je Krunoslav Kićo Slabinac opjevao u svojem hitu "Zbog jedne divne crne žene" već se godinama nalaze po sudovima jer ona želi dokazati da je Miroslav otac njezinog sina Devina, a nakon posljednjeg ročišta pjevač je prokomentirao "crnu ženu", prenosi srpski Kurir.

-Ta žena me proganja desetljećima, ne znam što da radim. Opsjednuta je sa mnom- ispričao je Ilić koji se prije tri dana pojavio na sudu nakon tužbe Mirjaninog sina, no pjevač i dalje odbija napraviti DNK analizu te nije htio služeno komentirati suđenje.

-Ne odustajem od suđenja, ni ja ni moj sin koji uskoro dolazi iz Amerike. To je sve što mogu reći- rekla je Mirjana koja se na sudu pojavila u društvu pjevačice Lepe Brene.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, Antonović već nekoliko godina rado surađuje s medijima, pa je svojedobno otkrila sve detalje sukoba s Miroslavom.

-Devin i Miroslav dobili su sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah učinio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Očito to može jer ovdje još uvijek vlada taj arhaični zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne osobe- ispričala je u intervjuu za Kurir Mirjana.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.