drama na sudu

Miroslav Ilić prokomentirao Kićinu "crnu ženu": "Proganja me desetljećima, opsjednuta je"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/3
01.10.2021.
u 19:25

Legendarni pjevač Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović, koju je Krunoslav Kićo Slabinac opjevao u svojem hitu "Zbog jedne divne crne žene" već se godinama nalaze po sudovima jer ona želi dokazati da je Miroslav otac njezinog sina Devina

Legendarni pjevač Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović, koju je Krunoslav Kićo Slabinac opjevao u svojem hitu "Zbog jedne divne crne žene" već se godinama nalaze po sudovima jer ona želi dokazati da je Miroslav otac njezinog sina Devina, a nakon posljednjeg ročišta pjevač je prokomentirao "crnu ženu", prenosi srpski Kurir.

-Ta žena me proganja desetljećima, ne znam što da radim. Opsjednuta je sa mnom- ispričao je Ilić koji se prije tri dana pojavio na sudu nakon tužbe Mirjaninog sina, no pjevač i dalje odbija napraviti DNK analizu te nije htio služeno komentirati suđenje.

-Ne odustajem od suđenja, ni ja ni moj sin koji uskoro dolazi iz Amerike. To je sve što mogu reći- rekla je Mirjana koja se na sudu pojavila u društvu pjevačice Lepe Brene.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, Antonović već nekoliko godina rado surađuje s medijima, pa je svojedobno otkrila sve detalje sukoba s Miroslavom.

-Devin i Miroslav dobili su sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah učinio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Očito to može jer ovdje još uvijek vlada taj arhaični zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne osobe- ispričala je u intervjuu za Kurir Mirjana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije