KAKVA TRANSFORMACIJA

Matea je u 'Život na vagi' ušla sa 120 kg, a pogledajte kako sada izgleda! Blista

Foto: RTL
Matea je u 'Život na vagi' ušla sa 120 kg, a pogledajte kako sada izgleda! Blista
16.01.2023.
u 20:29
Kada je ušla u show, imala je 120 kilograma, a u finalu je vaga pokazala da je Matea izgubila 29 kilograma i show je napustila s 91 kilogramom
Pogledaj originalni članak

Matea Milunić iz Splita u prošlu sezonu "Života na vagi" prijavila se jer je bila nezadovoljna zbog toga što ne može odjenuti ono što želi i zato što se htjela baviti raznim sportskim aktivnostima i najvažnije – zbog brige o zdravlju. 

– Dala sam otkaz kako bih mogla doći u show i kako bih promijenila cijeli svoj život – rekla je 26-godišnja Matea na početku svog putovanja u ovom showu. Kada je ušla u show imala je 120 kilograma, a u finalu je vaga pokazala kako je Matea izgubila 29 kilograma i show je napustila s 91 kilogramom. Iz emisije je ispala u finalnom tjednu, ali nije joj bilo žao zbog toga. 

– Za bližnje sam pobjednica jer sam pobijedila samu sebe odlukom da se promijenim i poradim na sebi i napravim ono što su mi oni godinama govorili i pokušali mi pomoći na svakakve moguće načine – rekla je nakon što je napustila show. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju snimljenu dok trenira i teško biste danas prepoznali Mateu. Njezina transformacija zaista je inspiracija za mnoge.  

"Mateice blistaš! Predivna! Matea super si!" poručili su joj pratitelji u komentarima. Kada je napustila show objavila je na Instagramu kolaž fotografiju i pokazala kako je izgledala na početku, a kako na kraju showa i napisala je: "Nekada i sad ista osoba samo s manje kila i još većim osmijehom i ponosom na samu sebe i svoje postignuće. Slijedite sebe i svoje ciljeve i pobijedite samoga sebe i vjerujte u sebe jer možete sve, samo je nebo granica."

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BH
BHHrvat1975
18:39 17.01.2023.

Žalost