ZAVELA CRUISEA

Ljepotica iz 'Top Guna' sada je 60-godišnjakinja i sasvim se promijenila

Ljepotica iz 'Top Guna' sada je 60-godišnjakinja i sasvim se promijenila
06.06.2018.
u 21:00
Kelly McGillis rijetko se pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njeno ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik
Pogledaj originalni članak

Tom Cruise pohvalio se na Instagramu slikom sa snimanja novog "Top Guna" i tako je razveselio obožavatelje ovog filmskog hita s kraja 80-ih.  

Film je to u kojem je kombinacija akcije i ljubavne priče proslavila Cruisea i njegovu filmsku partnericu Kelly McGillis koja je u filmu glumila instruktoricu zrakoplovne vožnje. 

Film je ostvario veliki uspjeh zahvaljujući čemu su Cruise i McGillis uživali slavu. Cruise je nastavio taj dobar filmski niz, a McGillis nije ostvarila uspjeh poput svog kolege. Obožavatelje je ražalostila vijest što Kelly neće gledati u novom "Top Gunu". 

Kelly se rijetko pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njene ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik i objasnila je kako se bori s tjeskobom. 

Foto: PA/Pixsell

Nedugo prije ove objave Kelly je bila napadnuta u svom domu i nakon tog napada dobila je dozvolu za oružje. McGillis se sasvim promijenila u ovih 30-ak godina i teško biste je prepoznali  s nekoliko kilograma viška i sijedom kraćom kosom više nije nimalo  nalik na djevojku u koju se Tom Cruise zaljubio u filmu.  

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.