Kći poznatog glazbenika:

'Ležala sam nepokretna, bez osjećaja u čitavom tijelu'

'Ležala sam nepokretna, bez osjećaja u čitavom tijelu'
10.02.2016.
u 10:20
– Nije to priča kojom želim skrenuti pozornost na sebe. Dovoljno mi je što sam svaki dan od kad sam prohodala, svojim drukčijim korakom privlačila poglede koji su me, priznajem, pogađali... – kaže Jelena Balašević
Pogledaj originalni članak

Kći poznatog glazbenika Đorđa Balaševića, Jelena Balašević, odlučila je napisati knjigu o teškom životnom razdoblju koje je prolazila prije 17 godina kada je stradala u prometnoj nesreći.

U objavi na Facebooku otkrila je kako je nakon nesreće ležala nepokretna u krevetu, bez osjećaja u cijelom tijelu. Ipak, kaže kako to neće biti knjiga o nesreći već o sreći.

– Prije 17 godina, u ovo vrijeme bila sam na odijelu intenzivne njege u Novom Sadu. Vratna kralježnica mi je stradala u prometnoj nesreći i i ležala sam nepokretna, bez osjećaja u čitavom tijelu. Nije to priča kojom želim skrenuti pažnju na sebe. Dovoljno mi je što sam svaki dan od kad sam prohodala, svojim drugačijim korakom privlačila poglede koji su me, priznajem, pogađali... Prošlo je od tada toliko misli, i radosti i bijesa, kompleksa, zaključaka, košmara, ali prije svega prelijepih dana koji nas podsjećaju na to koliko je život dragocjen. Zbog svih nas koji se borimo, koji smo nekada sebi teški, koji ne znamo zašto se nešto dogodi i tješimo se da je moralo, odlučila sam svoju priči podijeliti u knjizi. ''Pišeš o nesreći koju si doživjela?'' Ne. Neće to biti knjiga o nesreći. To je samo zaplet. Bit će to knjiga o sreći – objavila je Jelena Balašević. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.