Tatjana Dragović dobila je sina s Vlahom Arbulićem (24) koji se onesvijestio u rađaonici

Legendarni Ivanišević bio na porodu bivše žene i prvi primio dijete u naručje

Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
goran ivanišević tanja dragović
Foto: Instagram
Tatjana Dragović
Foto: VL
Tanja Dragović i Vlaho Arbulić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Goran Ivanišević
Foto: Instagram
tatjana dragović
03.10.2014.
u 09:03
Goran će biti i krsni kum djevojčici kojoj su roditelji odlučili dati ime Luce
Pogledaj originalni članak

To može samo Goran! 
Mnogo puta smo upravo tu rečenicu izgovarali tijekom njegovih sjajnih teniskih mečeva, ali moramo je izgovoriti i danas.

Naime, Goran Ivanišević je prisustvovao porodu bivše supruge Tatjane Dragović, a s obzirom da se otac djeteta 24-godišnji Vlaho Arbulić onesvijestio Goran je prvi primio curicu u naručje.

- Goran je bio razdragan - komentiraju u bolnici.

A Goran će biti i krsni kum djevojčici kojoj su roditelji odlučili dati ime Luce. Djevojčica će dobiti ime po Vlahinoj baki. Bivša manekenka i njezin dečko Vlaho već su uredili sobu za curicu. 

Zanimljivo je i da veliki tenisač, a danas trener Marina Čilića često i prespava u stanu u zagrebačkom centru gdje 36-godišnja Tatjana i 24-godišnji Vlaho žive.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
09:04 04.10.2014.

Slijedeći put bi naslov mogao biti Goranu i njegovom dečku Vlahu Tatjana rodila dijete. Što bivši muž ima tražit na porodu bivše žene. Ili su se razveli iz poreznih (dužničkih) razloga, tj. da bi sacuvsli imovinu. a mali Vlaho je kamuflaza. smrdi do suza. možda i jest genijalac kako special one piše, ali po pitanju kako prevariti državu i vjerovnike. zar nije bio pred bankrotom.

SO
Special_one
10:11 03.10.2014.

Unikatni genijalac. Pa nevjerojatno je kakav je to sjajan tip! Bravo Gorane, majstor i gospodin u svakoj situaciji :)))))))))

BE
bendz
00:18 04.10.2014.

A sto se ti petljas u zivot drugih, mislim na bivsu zenu? Ona ima svoj zivot, svog covjeka, a to sto je on beter pa pada u nesvjest onda nije ni trebao praviti djecu.