Branko Đurić Đuro, glumac i glazbenik

'Kod supruge svaki dan otkrivam nešto novo'

'Kod supruge svaki dan otkrivam nešto novo'
05.11.2015.
u 06:45
Supruga Tanja je već treću sezonu u žiriju slovenske inačice ovog showa
Pogledaj originalni članak

Glumac, redatelj, scenarist, glazbenik Branko Đurić Đuro čovjek je zavidne međunarodne karijere. Trenutačno je član žirija popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem duhovito i dobronamjerno komentira zvijezde showa. Svestrani umjetnik s kolegom Reneom Bitorajcem u Zagrebu otvara privatno kazališta, otkriva u intervjuu za časopis "Story".

Član ste žirija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kako je došlo do te suradnje?

Imitiram ženu. Tanja je već treću sezonu u žiriju slovenske inačice showa i ujedno je i učiteljica drame. Često sam s djecom kod kuće gledao emisiju i uživao promatrajući Tanju kako to dobro radi. Show mi je izgledao zabavan pa nisam dugo razmišljao kada su me pozvali s Nove TV.

Tko vas je najviše oduševio imitacijama?

Beskrajno uživam u emisiji i nije pošteno govoriti o tome tko je na mene ostavio najjači dojam jer su svi bili izvrsni i u svakoj emisiji je zablistao netko drugi. Kao glumca me uvijek oduševi nečija vještina transformacije i koncentracija da ostane u liku i poslije nastupa.

Da netko od natjecatelja mora glumiti vas, koga biste voljeli vidjeti u toj ulozi? Bilo koju od djevojaka jer je najinteresantnije kad one imitiraju muškarce i obrnuto. Ivanu bi sigurno bilo lakše nego Ivani, imitirati mene.

Stalno ste na putu. Na kakvim vam se relacijama život odvijao posljednjih mjeseci?

Ljeto sam proveo ploveći po Jadranu, a posljednjih mjeseci sam uglavnom bio kod kuće. Odigrao sam 
samo nekoliko predstava, ali sad se opet vraćam u ritam od prošle godine. Opet me čekaju gostovanja u Americi, Kanadi, Australiji, Njemačkoj... Bit će veselo.

Čime vas supruga Tanja uvijek iznova osvaja?

Milijun je novih stvari koje kod nje otkrivam već dvadeset godina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.