Branko Đurić Đuro, glumac i glazbenik

'Kod supruge svaki dan otkrivam nešto novo'

scena 26.01.11, Branko Dzuric, skupina bombaj stampa, predstavitev albuma, koncert, foto: Benjamin Kovac
05.11.2015.
u 06:45

Supruga Tanja je već treću sezonu u žiriju slovenske inačice ovog showa

Glumac, redatelj, scenarist, glazbenik Branko Đurić Đuro čovjek je zavidne međunarodne karijere. Trenutačno je član žirija popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem duhovito i dobronamjerno komentira zvijezde showa. Svestrani umjetnik s kolegom Reneom Bitorajcem u Zagrebu otvara privatno kazališta, otkriva u intervjuu za časopis "Story".

Član ste žirija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kako je došlo do te suradnje?

Imitiram ženu. Tanja je već treću sezonu u žiriju slovenske inačice showa i ujedno je i učiteljica drame. Često sam s djecom kod kuće gledao emisiju i uživao promatrajući Tanju kako to dobro radi. Show mi je izgledao zabavan pa nisam dugo razmišljao kada su me pozvali s Nove TV.

Tko vas je najviše oduševio imitacijama?

Beskrajno uživam u emisiji i nije pošteno govoriti o tome tko je na mene ostavio najjači dojam jer su svi bili izvrsni i u svakoj emisiji je zablistao netko drugi. Kao glumca me uvijek oduševi nečija vještina transformacije i koncentracija da ostane u liku i poslije nastupa.

Da netko od natjecatelja mora glumiti vas, koga biste voljeli vidjeti u toj ulozi? Bilo koju od djevojaka jer je najinteresantnije kad one imitiraju muškarce i obrnuto. Ivanu bi sigurno bilo lakše nego Ivani, imitirati mene.

Stalno ste na putu. Na kakvim vam se relacijama život odvijao posljednjih mjeseci?

Ljeto sam proveo ploveći po Jadranu, a posljednjih mjeseci sam uglavnom bio kod kuće. Odigrao sam 
samo nekoliko predstava, ali sad se opet vraćam u ritam od prošle godine. Opet me čekaju gostovanja u Americi, Kanadi, Australiji, Njemačkoj... Bit će veselo.

Čime vas supruga Tanja uvijek iznova osvaja?

Milijun je novih stvari koje kod nje otkrivam već dvadeset godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije